Головна » 2015 » Березень » 10 » Велич Кобзаря у кожному серці!
15:08
Велич Кобзаря у кожному серці!

Від того, чи знайдеться місце для Тараса Шевченка в храмі власної душі кожного з нас, залежить, ким ми є і ким ми будемо. У Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості   з метою розвитку творчих здібностей вихованців  до рідного слова  серед  наймолодших вихованців Центру  пройшли «шевченківські читання»  присвячені  201 річниці від Дня його народження Т.Г. Шевченка.

Вихованці 4 – 5 років дивували всіх присутніх своїм  вмінням декламувати  вірші  Великого Кобзаря. Маленькі українці в національному одязі, яскравих віночках читали Шевченківське слово.Декламування супроводжувалося аудіо та відео презентаціями. За рішенням журі Гран – прі здобув  Стадніченко Владислав – вихованець студії раннього розвитку «Малючок».  Всіх  читців – декламаторі привітала директор Т.А. Слободянюк  та нагородила  дипломи, м’якими  іграшками  та солодощами.

Конкурс юних декламаторів став для вихованців ЦДЮТ чудовою можливістю проявити свій талант. Бажаємо і надалі творчих успіхів нашим юним обдаруванням!

 

Переглядів: 336 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]