Головна » 2015 » Березень » 10

Від того, чи знайдеться місце для Тараса Шевченка в храмі власної душі кожного з нас, залежить, ким ми є і ким ми будемо. У Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості   з метою розвитку творчих здібностей вихованців  до рідного слова  серед  наймолодших вихованців Центру  пройшли «шевченківські читання»  присвячені  201 річниці від Дня його народження Т.Г. Шевченка.

Детальніше
Автор: Redaktor | 10.03.2015 | Просмотров: 338


Аллу Олександрівну Бобир – керівника Зразкової студії дитячої естрадної пісні «Лілея» Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості за ІІІ місце у обласному етапі  Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості - 2015», номінації «Керівник гуртка вокального  і музичного мистецтва». Радіємо з того, що Алла Олександрівна в минулому вихованка вокальної студії «Лілея», а нині  - керівник цього дитячого колективу. Бажаємо нових перемог та творчих звершень у роботі з талановитими дітьми учнівською молоддю. 

Детальніше
Автор: Redaktor | 10.03.2015 | Просмотров: 380


З метою популяризації  безпечної поведінки дітей на дорозі, закріплення правил дорожнього руху в  Васильківському  міського Центру дитячої та юнацької творчості було проведено конкурс плакатів та малюнків «Правила дорожні пам’ятай – про свою безпеку дбай!». У конкурсі прийняли участь учні   загальноосвітніх шкіл міста та вихованці гуртків  позашкільних закладів. 

Детальніше
Автор: Redaktor | 10.03.2015 | Просмотров: 394