Головна » 2014 » Квітень » 13 » Зробимо Україну чистою! 2014
07:55
Зробимо Україну чистою! 2014

12 квітня 2014 року відбулась четверта всеукраїнська акція з прибирання парків, скверів, пляжів та інших місць відпочинку – “Зробимо Україну чистою! 2014″ (ЗУЧ-2014)! За минулі роки акція залучила до прибирання більше 200 000 учасників у 400 населених пунктах по всій Україні!

ЗУЧ-2014 – громадська ініціатива. Наша мета – покращити якість життя простими діями. Ми не схвалюємо вчинки тих, хто смітить у парках та на вулицях, але на цьому не зупиняємось. Ми готові власноруч зробити нашу країну чистішою, і вже довели це!

Цього року до акції долучилась також і Рада дітей та юнацтва міста Василькова. Локацією прибирання було обрано Пам’ятку археології національного значення, Дитинець городища XI-XIII століть древнього міста Василів. Колись саме з цого місця в давні часи розпочиналась історія нашого міста. 
Недивлячись на прохолодну погоду лідери РДЮ взялись за роботу. Підтримали акцію члени громадської організації «Анатомия Семьи», забезпечивши прибиральників рукавичками та мішками для сміття, та і самі долучились до прибирання. Прибирали «Княжий дитинець» і працівники Комбінату комунальних підприємств м. Василькова, а також привпатний підприємець Старча Світлана Аліківна зі своєю командою.
За час прибирання був повністю прибраний смітник, який мешканці роками створювали на території дитинця, окрім того частина пам’ятки археології була звільнена від стихійних насаджень.

Переглядів: 338 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]