Головна » 2016 » Травень » 30 » «Зоряний випуск - 2016»
18:43
«Зоряний випуск - 2016»

27 травня у Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся «Зоряний випуск». Випускники продемонстрували усім присутнім на святі, свої роботи: колекцію прикрас, вироблені з дерева та розписані фарбами; сумок, виготовлених з натуральних матеріалів; суконь, пошитих власноруч, прикрашених витинанками. Яскравою подією став показ моделей «Україна – це ми!», який вихованці Зразкової творчої майстерні «Світ сувенірів»  продемонстрували на знак підтримки Надії Савченко, яка нарешті повернулася на рідну землю. Цікавими виставками образотворчих робіт було прикрашене подвір'я центру. Роботи юних художників не залишили ні кого байдужими.

Директор ВМ ЦДЮТ Т.А.Слободянюк нагородила вихованців подяками та грамотами, які діти отримували протягом 2015-2016 навчального року, а це 75 перемог здобутих у міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах дитячої творчості. Трикратна призерка Малої Академії Наук Іванна Бугай була нагороджена грамотою та отримала Ніку рекордсмена.

Випускники отримали свідоцтва про закінчення позашкільної освіти. До глибини душі зворушили дитячі слова вдячності педагогам за виховання, підтримку інтересів та розвиток творчих здібностей та подарували Центру дитячої та юнацької творчості картину, вишиту власноруч.

Сподіваємося, що наші випускники не забудуть добре знайому доріжку до ЦДЮТ, і будуть не гостями, а помічниками у своїх гуртках!

 

Категорія: Новини | Переглядів: 310 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]