Головна » 2017 » Жовтень » 31 » «Знання права заслуговує найбільшої поваги»
21:13
«Знання права заслуговує найбільшої поваги»

Наприкінці жовтня, у Васильківському міському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся міський етап брейн - рингу «Підліток і право!» серед учнів загальноосвітніх закладів міста Васильків, організований службою у справах дітей при підтримці відділу освіти Васильківської міської ради та ювенальної превенції Васильківського відділу поліції.

«Нині Україна просувається по шляху побудови правової держави. У цей період важливим є формування у народу нового правового мислення, набуття знань про життєво необхідні закони і про вміння використовувати їх у повсякденному житті. Ви, учні, не повинні бути осторонь, оскільки молодь – це та сила, яка в змозі здійснити перетворення на краще і забезпечити більш справедливе майбутнє держави», наголосив голова журі В.Г. Гаркавенко, начальник служби у справах дітей.

Гра проходила у чотири тури , в кожному з них по 15 запитань, оремо «Бліц – турнір» для капітанів команд. Тож, І місце та перехідний кубок отримала команда «Ліга правознавців» загальноосвітньої школи І – ІІІ ст..№9 та її капітан.

Вітаємо переможців гри та до зустрічі у новому сезоні міського етапу брейн - рингу « Підліток і право!».

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 238 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]