Головна » 2015 » Березень » 6 » Запобігти. Врятувати. Допомогти
10:57
Запобігти. Врятувати. Допомогти

Васильківський міський центр дитячої та юнацької творчості зібрав найкращі команди загальноосвітніх шкіл міста, щоб продемонструвати свої теоретичні знання правил безпеки життєдіяльності та практичні уміння застосовувати їх за умов надзвичайної ситуації.    

         В роботі фестивалю прийняли участь: начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету Васильківської міської ради Сокура О.К., начальник караулу 29 ДПРЧ м. Васильків Левчука К.В., головний спеціаліст відділу освіти Васильківської міської ради Переяславську Н.С., директор Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості Слободянюк Т.А.

         У залі панувала ділова  атмосфера, піді­гріта духом азарту, адже учасники  команд  старанно готувалися до цього фестивалю впродовж всього року і мали ба­жа­ння якнайкраще продемонстру­ва­­ти свої знання та вміння. Тради­ційні для заходу конкурси «Ві­зи­тка» та «Домашнє завдання» цього разу були насичені цікавими номерами і несподіваними пісенними та танцювальними постановками. Тож журі було не­­легко визначити переможців.

         За підсумками – переможцем міського фестива­лю Дружин юних пожежних стала команда «Стожари» загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3. Також призерами Фестивалю стали команди «Вогнеберці» ЗОШ І – ІІІст. №2, «Юні пожежники» ЗОШ І – ІІІ ст.. №9, які посіли друге місце та команда «Сірники» НВК №4 - третє місце.

         Перемо­жці та призери міського Фестивалю були нагороджені грамотами відділу освіти Васильківської міської ради.

Переглядів: 284 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]