Головна » 2015 » Жовтень » 8 » ВІТАЄМО!
17:48
ВІТАЄМО!

З нагоди Дня працівників освіти було вручено пам’ятні знаки «За відданість справі» ветеранам педагогічної праці Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості:

Афтонській Надії Василівні, яка була   віддана  позашкіллю,  очолювала гурток «Чарівний клубок»  у Центрі  дитячої та юнацької творчості. Невтомні руки створювали шедеври в’язального мистецтва.   На неї тримали рівняння усі модниці не тільки Василькова, а й України, бо її моделі друкувалися у журналах, Надія Василівна виховала не одне покоління юних майстринь. А найголовніше: кабінет, де вела гурток Надія Василівна,  був завжди переповнений дітьми,  бо вона  для них  була не тільки педагогом, а й мудрою порадницею та другом.

                                               

Сафроновій Людмилі Анатоліївні, яка працювала керівником гуртків «М’яка іграшка» і «Художнє набивання на тканині»  у Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості. Значну увагу приділяла вивченню досягнень народної педагогіки, формуванню високого художньо-естетичного смаку  у вихованців, поєднуючи інноваційні та традиційні форми роботи.

Людмила Анатоліївна створила авторську програму  гуртка «Художнє набивання на тканині».  Роботи вихованців Людмили Анатоліївни впродовж 15 років  посідали  призові місця на обласних та  Всеукраїнських конкурсах дитячої творчості.

 

 Вітаємо  педагогів щирої душі і відкритого серця з цією нагородою! 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 305 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]