Головна » 2011 » Листопад » 30 » Васильків очима юних журналістів
07:52
Васильків очима юних журналістів
29 листопада 2011 року в місті Василькові відбувся перший міський конкурс журналістських розслідувань «Васильків очима юних журналістів». Для участі у конкурсі були запрошені учасники шкільних прес-центрів та інформаційних комітетів учнівського самоврядування. В організації та проведенні конкурсу були задіяні лідери учнівського самоврядування Ради дітей та юнацтва міста Василькова.
Проведення конкурсу відбувалось у три етапи.Під час першого етапу кожна команда учасниця проводила дослідження за обраними темами і виготовляли конкурсні роботи, які максимально мали б відобразити повноту дослідження.
Другий та третій етапи відбулись безпосередньо в день проведення конкурсу. На другому етапі, учасники взяли участь у міні квесті під назвою «Таємниці міста Василькова».
Після міні квесту відбувся третій заключний етап конкурсу, а саме захист робіт та безпосередньо журналістських розслідувань, які підготували учасники.
Взагалі метою даного конкурсу була підтримка та стимуляція розвитку юнацької журналістики міста Василькова. Всі конкурсні завдання були зорієнтовані на те, щоб молодь звернула увагу на історію та краєзнавчі особливості міста, в якому ми живемо.
Та оскільки подібний захід відбувся вперше в місті Василькові, не вдалося уникнути помилок. Більшість з них були звичайно технічними, але були і такі над якими слід попрацювати. Багатоетапність конкурсу та неоднозначність представлених робіт вимагають більш досконалої системи оцінювання. Саме останнє було причиною не задоволення багатьох учасників. Але після достатньо довгої суперечки членів Журі призові місця отримали наступні команди:
1 місце – команда Васильківського НВК№4
2 місце – команда Васильківської ЗОШ№8
3 місце – команда Васильківської ЗОШ№3













Переглядів: 457 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]