Головна » 2018 » Березень » 29 » В ГОСТЯХ У «СОНЕЧКА»
07:44
В ГОСТЯХ У «СОНЕЧКА»

    26.03.2018 року ляльковий театр  «СОНЕЧКО», що працює при Васильківському міському центрі дитячої та юнацької творчості керівник Шишацька Л.М. до Міжнародного дня театру  звітував за свої досягнення.

 За цей навчальний рік вихованці театру підготували та показали нові вистави: «Троє поросят», «Сміливий Аланчик»,  «Подарунок мамочці», та нові лялькові мініатюри: «Веселі чоловічки», «Страус», «Гусенички».  Ляльки до вистав та декорації виготовили власноруч.  Вистави вийшли веселі, яскраві та музичні. В процесі роботи вихованці оволоділи новими техніками лялькового театру, це ляльки маріонетки: «Страус», «Гусенички» та тростинкові ляльки: Вовк, Заєць, Відьма, а ще виготовили та оволоділи технікою водіння ляльки з живою рукою – це Чаклун з вистави «Сміливий Аланчик».

  В майстерні театру діти оволодівають технікою виготовлення виробів з пап’є-маше, тістоліплення та виготовлення сувенірів з паперової маси. Часто-густо в роботі використовуємо вторинну сировину та природні матеріали. Вироби виходять виразні, фактурні, яскраві, з характером та образом.

Вихованці гуртків приймають участь в конкурсах та виставках, де завойовують призові місця. В цьому році ми здобули більше десяти винагород.

  Творчого натхнення і нових здобутків!

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 234 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]