Головна » 2014 » Вересень » 17 » «Україна – це ми»
14:43
«Україна – це ми»

   16 вересня у Васильківському міському центрі дитячої творчості відбувся Флеш-моб «УКРАЇНА  – ЦЕ МИ».   Всі присутні дружньо долучилися до цього дійства. А вихованці Зразкової студії дитячої естрадної пісні «Лілея», лялькового театру «Сонечко», театрального гуртка «Калейдоскоп» та Народного хореографічного колективу «Веселка» підготували  концертну програму, продемонструвавши свої досягнення за роки навчання.

Гуртківці Центру не залишилися байдужими до подій, які відбуваються на сході нашої країни.  Вихованці  Народної школи писанкарства «Дивосвіт», Зразкової творчої майстерні «Світ сувенірів», гуртка «М’яка іграшка», «Чарівна стрічка», студій образотворчого мистецтва «Вернісаж», «Палітра» підготували виставку та майстер – класи, кошти з  яких  передані   на потреби військовим  у зону АТО. 

До флеш-мобу «Україна – це ми» приєдналися батьки, жителі міста. Карта України замайоріла блакитно-жовтими долонями маленьких васильківчан, які своє тепло та частину добра свого серця передають нашим захисникам та героям!

Переглядів: 514 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]