Головна » 2014 » Жовтень » 19 » Участь у Всеукраїнській школі педагогічного досвіду патріотичного спрямування
15:57
Участь у Всеукраїнській школі педагогічного досвіду патріотичного спрямування

16-17 жовтня 2014 року Розумнюк  А.А. – заступник директора Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості  брала участь у Всеукраїнській школі педагогічного досвіду патріотичного спрямування, яка проходила у м. Камянець-Подільський.

  Захід проводився з метою підвищення    компетентності позашкільних працівників у патріотичному вихованні учнівської молоді.    Згідно програми  відбулося пленарне засідання за участю Омельченка О.С. -заступника директора Українського  державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді , Бондарчука О.С.- завідуючого відділом патріотичного виховання Українського  державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді,  Річарда Свікла –Президента Фонду Міжнародного товариства Організації Об’єднаних Націй (Польща),  Скоробагатого С.О. – члена координаційної ради з питань розвитку козацтва в Україні при  Кабінеті Міністрів  України. 

Під час практичної частини для учасників  школи педагогічного досвіду   педагоги  Хмельницького Обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді  ознайомили з  методикою проведення козацьких забав як однією із форм навчально-виховної роботи, а вихованці  продемонстрували  зразки зброї різних історичних часів та  показали елементи лицарського бою.

Понад 30 учасників Всеукраїнській школі педагогічного досвіду були учасниками круглого столу з питань стану  та перспектив  військово-патріотичного виховання  учнівської молоді.  Цікавою родзинкою для позашкільників з усіх регіонів України була екскурсійна програма  «Кам’янець туристичний – середовище формування краєзнавчої культури  у дітей».

Учасники Всеукраїнської  школи педагогічного досвіду  отримали вітання від вихованців  Кам’янець-Подільського «Клубу юних миротворців»  та побажання миру у нашій державі.

Переглядів: 372 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]