Головна » 2016 » Вересень » 5 » Участь у серпневій конференції педагогічних працівників міста
18:10
Участь у серпневій конференції педагогічних працівників міста

    На початку нового 2016 – 2017 навчального року відбулася серпнева педагогічна конференція "Про підсумки розвитку дошкільної, загальної, середньої та позашкільної освіти у 2015-2016 навчальному році". Перед початком конференції педагоги поклали квіти до пам'ятника Т.Г. Шевченка та вшанували пам'ять загиблих Героїв АТО хвилиною мовчання.

     З вітальним словом до учасників конференції звернулася начальник відділу освіти Васильківської міської ради Козак Л.О., яка побажала усім педагогам гарного настрою, натхнення і нових успіхів у новому навчальному році.
     У роботі конференції взяли участь перший заступник міського голови Прунцев С.Є. , методист Департаменту освіти і науки Київської області Булавська Л.Г., методист відділу дистанційного навчання при "Академії неперервної освіти" Мазуркевич І.В.

         Питання розвитку позашкільної освіти у нашому місті розкрила заступник директора  Васильківського міського ЦДЮТ Розумнюк А.А.

За підсумками 2015 -2016 навчального року педагогічний колектив  ВМ ЦДЮТ був нагороджений грамотою Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Академія неперервної освіти»  та грамотами відділу освіти Васильківської міської ради за підготовку та реалізацію проекту озеленення території навчального закладу і за вагомі результати у міських конкурсах дитячої творчості.

Категорія: Новини | Переглядів: 237 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]