Головна » 2014 » Квітень » 19 » Участь у IV Київській методичній виставці
21:03
Участь у IV Київській методичній виставці

14-18 квітня Васильківський міський Центр дитячої та юнацької творчості брав участь у IV Київській міжрегіональній методичній виставці «Система безперервної освіти та методичної роботи з педагогічними працівниками в позашкільному навчальному закладі», яка проходила на базі Київського міського Палацу дітей та юнацтва з метою виявлення і поширення сучасних інноваційних технологій системи безперервної освіти та методичної роботи з педагогічними працівниками у позашкільних навчальних закладах, а також популяризації кращих проектів, програм позашкільних навчальних закладів.
На пленарному засіданні Розумнюк Антоніна Анатоліївна презентувала роботу нашого закладу «Інноваційне середовище Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості», під час якої були  представлені методичні доробки  та творчі надбання педагогічного колективу  ВМ ЦДЮТ.
Того ж дня керівники гуртків Чепурда Лариса Володимирівна та Артим Уляна Вікторівна  провели майстер-класи  «Лялька-мотанка  - український оберіг» і «Декоративні прикраси   із стрічок», які дуже прийшлися до душі  учасницям  виставки - кожна  виготовила сувенір на згадку власними руками. 
Протягом  кількох днів ми  ознайомлювалися з  позашкільними навчальними закладами міста Київ і  міста Славутич, а також ділилися власним досвідом.
Приємною і несподіваною для  колективу Васильківського міського ЦДЮТ стала перемога у одній з п’яти номінацій «Форми і методи адаптації та роботи з молодими педагогами   у позашкільних навчальних закладах», за що ми отримали диплом та цінний подарунок.  
Будемо і надалі тримати високу планку лідерів позашкілля Київщини, представляючи її  в Асоціації позашкільних навчальних закладів України. 

 

 

 

Переглядів: 338 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]