Головна » 2018 » Червень » 28 » Стратегії позашкілля
09:54
Стратегії позашкілля

25 червня 2018 року педагоги Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості Чепурда Л.В. та  Пономаренко Ю.М. взяли участь у стратегічній сесії «З розвитку  позашкільної освіти», яка проходила в  Центрі позашкільної роботи Святошинського району м. Києва.  Метою зібрання було обговорення та визначення стратегічних питань розвитку позашкільної освіти в умовах реалізації нового Закону України «Про освіту». Сесія проходила в атмосфері  діалогу за такими напрямами: «Законодавчий вектор розвитку позашкільної освіти», «Управлінський вектор розвитку позашкільної освіти», «Освітній вектор розвитку позашкільної освіти», «Програмний вектор розвитку позашкільної освіти», «Фінансовий вектор розвитку позашкільної освіти».

Всі учасники, а їх було понад 150  з різних регіонів України, були активними та творчими, адже питання розглядалися важливі для позашкільної освіти.

Президент  Міжнародної асоціації позашкільної освіти, ректор кафедри позашкільної освіти НПУ ім. Драгоманова - Биковська  О.В. всім учасникам вручила сертифікати і побажала успіхів у подальшій роботі. 

Тож плануємо  на майбутнє, діємо, не зупиняємось на досягнутому.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 235 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]