Головна » 2016 » Квітень » 13 » «Спорт це здоров’я, спорт це сила, що дає усім нам крила!»
06:59
«Спорт це здоров’я, спорт це сила, що дає усім нам крила!»

З метою формування у вихованців потреби у здоровому способі життя, активного відпочинку та дозвілля в Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості було проведено спортивно – виховне  свято  «Спорт це здоров’я, спорт це сила, що  дає усім нам крила!» студії дизайну одягу «Фешн стиль»  та  студії образотворчого мистецтва «Вернісаж».

А ви знаєте, що дорожче всього на світі? Звичайно, це життя, здоров’я. Українці споконвіку були здоровими, міцними. Для когось сильні люди - це ті, які відкрили гармонію в собі. Для когось - це чесні і благородні люди, здатні прийти на допомогу іншим. Але сильна людина - ще й та, у якої є сила управляти собою.

Перед початком змагань гуртківцям показали слайд-фільм «Молодь обирає здоров'я!».  Діти приймали участь у веселих конкурсах, естафетах, змаганнях. Перемогу отримали дружба команд та здоровий спосіб життя!

 Ми хочемо, щоб наші вихованці були розвиненими у фізичному і духовному відношенні, були цілеспрямованими і життєрадісними людьми, та обов’язково красивими та  стильними.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 414 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]