Головна » 2018 » Вересень » 9 » Серпнева конференція освітян
16:46
Серпнева конференція освітян

На початку нового 2018 – 2019 навчального року відбулася серпнева педагогічна конференція "Реалізація концептуальних засад Нової української школи в системі освіти: стан, досягнення та перспективи розвитку". Перед початком конференції педагоги поклали квіти до пам'ятника Т.Г. Шевченка.

Як спрацювали у минулому році, над якими проблемними питаннями доведеться трудитись у 2018 – 2019, про готовність закладів освіти міста сіяти в дитячих душах розумне, добре, вічне інформувала перед загалом Начальник відділу освіти Васильківської міської ради Козак Л.О.

У роботі конференції взяв участь Васильківський міський голова Сабадаш В.І. який акцентував увагу присутніх на проблемах, які хвилюють суспільство міста, адже питання освіти посідають чи не найвагоміше місце у різних сферах життєдіяльності громади.

Крім того, перший заступник міського голови Гурєв В.В. привітав присутніх із початком нового навчального року, висловив вдячність за терпіння, мудрість, сумлінність у виконанні високої місії – виховання підростаючого покоління та побажав педагогам здоров’я, благополуччя, старанних, вдячних учнів і справжніх відкриттів та наукових перемог.

На завершення конференції кращі навчальні заклади та педагоги були нагороджені грамотами та преміями, серед них методист ВМ ЦДЮТ  Пономаренко Ю.М.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 185 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]