Головна » 2017 » Травень » 25 » Прощавай, наш «Малючок»
08:28
Прощавай, наш «Малючок»

24 травня 2017 року на подвір’ї  Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості  відбулось урочисте  свято  -  випускний бал у студії  розвитку дитини «Малюк».     Це свято – святкове і радісне, веселе і сумне водночас. Зворушені батьки, схвильовані діти... Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими педагогами.  До школи дітлахів проводжав  улюблений герой мультфільму   - Міні Маус, який разом з дітлахами  складав портфелика до школи, відбираючи речі,  які знадобляться учням в школі.  А також «Малючата»  виконували пісні та таночки.

 Привітати випускників  прийшли маленькі вихованці Народного хореографічного колективу «Веселка» та  вихованка Зразкової студії дитячої естрадної пісні «Лілея» Вовченко Катерина.

З словами побажаннями  до випускників студії розвитку дитини «Малюк» звернулася директор Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості Т.А. Слободянюк, яка побажала дітям успіхів у навчанні, бути справжніми людьми та любити свою Батьківщину, подякувала батькам за їх допомогу і підтримку, а також вручила майбутнім школярам їхні перші в житті свідоцтва та подарунки до школи.

            Щоб   шкільне життя  випускників  було  вдалим   малючата  міцно взявшись за руки пройшли під українським рушником дружнім колом.

Нехай  здійсняться  всі  дитячі  мрії!

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 251 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]