Головна » 2012 » Жовтень » 8 » Про підсумки міського етапу обласного конкурсу фотографій «Неосяжна моя, Україно!»
07:42
Про підсумки міського етапу обласного конкурсу фотографій «Неосяжна моя, Україно!»
Про підсумки міського етапу обласного
конкурсу фотографій «Неосяжна моя, Україно!»
 8 жовтня 2012 року


Щороку на початку жовтня у Василькові проводиться міський етап обласного конкурсу фотографій «неосяжна моя, Україно!» з метою виховання в учнівської молоді засобами туризму і краєзнавства любові до рідної землі.
Тож і цього року у Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості було підведено підсумки міського етапу обласного конкурсу фотографій «Неосяжна моя, Україно!», в якому прийняли участь учні загальноосвітніх шкіл № 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, НВК №4, вихованці ВМ ЦДЮТ та Станції юних техніків.
Тематика конкурсних робіт досить широка і включає такі напрями: «Архітектурні пам’ятки України», «Наші мандри», «Дива України очима дітей», «Свята спадщина», «Перлини малої Батьківщини». Всього на розгляд журі було подано 81 фотографію, з них в номінації «Архітектурні пам’ятки України» - 18 фотографій, в номінації «Наші мандри» - 22                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           фотографії, в номінації «Дива України очима дітей» - 17 фотографій , в номінації «Свята спадщина» - 14 фотографій, в номінації «Перлини малої Батьківщини» - 10 фотографій. На підставі висновків журі переможцями міського етапу конкурсу стали:
За напрямом «Архітектурні пам’ятки України»
І місце – Мелещенко Юрій, вихованець Станції юних техніків за роботу «Меджибож» та Білоус Олена, вихованка ВМ ЦДЮТ за роботу «Смутними очима дивиться храм Божий з минулого, з надією – у майбутнє»;

«Меджибож»

«Смутними очима дивиться храм Божий з минулого,
з надією – у майбутнє»








ІІ місце – Мойсєєнко Софія, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №2 за роботу «м. Радомишль. Музей домашньої ікони» та Кайдаш Катерина, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №1 за роботу «Хата моя, біла хата»;
ІІІ місце – Бількевич  Сергій, учень ЗОШ І – ІІІ ст.. №3 за роботу «І височіють в небі купола», Бондаренко Евеліна, вихованка ВМ ЦДЮТ за роботу «Ластівчине гніздо» та  Науменко Анастасія, вихованка Станції юних техніків за роботу «Львівська опера».
За напрямом «Наші мандри»
І місце - Бількевич  Сергій, учень ЗОШ І – ІІІ ст.. №3 за роботу «Знай наших!» та Зосим Віктор, вихованець Станції юних техніків за роботу «Дівчата в ромашках».

                                                        «Знай наших!»


                                                      «Дівчата в ромашках».




ІІ місце – Кузик Юлія, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №1 за роботу «Через міст перейти треба, малята» та Зосим Віктор, вихованець Станції юних техніків за роботу «А в Криму краще».
ІІІ місце – Стецюк Роман, учень ЗОШ І – ІІІ ст.. №7 за роботу «Куди ми доїдемо?» та Положухно Софія, вихованка Станції юних техніків за роботу «Штурмуємо Кримські гори».
За напрямом «Дива України очима дітей»
І місце – Зіборова Світлана, учениця НВК №4 за роботу «Таки є дива на світі» та Литвин Дар’я, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №1 за роботу «Гарно заховався – то й живим зостався». 

«Таки є дива на світі»

      «Гарно заховався – то й живим зостався». 


ІІ місце - Кузик Діана, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №1 за роботу «Вершини Карпат», Мелещенко Юрій, вихованець Станції юних техніків за роботу «Ранок в Кримських горах» та Іщенко Валентина, вихованка Станції юних техніків за роботу «Обід в парку».
ІІІ місце – Іщук Анастасія, вихованка Станції юних техніків за роботу «Наче пташка» та Лєснугіна Вікторія, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №3 за роботу «Ти лиш поглянь: ось сонячне проміння скрутилось у спіраль – прозрінь коріння».
За напрямом «Свята спадщина»
І місце – Герасимов Владислав, учень НВК №4 за роботу «Вербна неділя у кафедральному костьолі міста Кам’янець - Подільський» та Бондаренко Евеліна, вихованка ВМ ЦДЮТ за роботу «Весілля весіллям, а обід за графіком».

Вербна неділя у кафедральному костьолі      
 міста Кам’янець - Подільський»


«   Весілля весіллям, а обід за графіком».


ІІ місце -  Пухтій Таїсія, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №6 за роботу «Міць сім'ї – міць держави», Герасимов Владислав, учень НВК №4 за роботу «Українцям – українські обряди» та  Цегельний Ярослав, учень ЗОШ І – ІІІ ст.. №2 за роботу «Пошук нареченої».
ІІІ місце – Ворона Анна, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №8 за роботу «Весілля як у давнину» та Пухтій Таїсія, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №6 за роботу «Там на Івана, там на Купала…»
За напрямом «Перлини малої Батьківщини»
І місце – Іщук Анастасія, вихованка Станції юних техніків за роботу «Безмежність уяви» та Зосим Віктор, вихованець Станції юних техніків за роботу «Оце любов».

                                                     «Безмежність уяви»

 «Оце любов»


ІІ місце – Драник Анна, вихованка ВМ ЦДЮТ за роботу «Добрим серцем і вмілими руками перетворимо Україну на квітучий сад», Іщук Анастасія, вихованка Станції юних техніків за роботу «Він тримає життя в руках» та Середа Аліна, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №1 за роботу «Біля синьої річки притулилося село».
ІІІ місце – Положухно Софія, учениця ЗОШ І – ІІІ ст.. №2 за роботи «Парк афганської Слави» та «Вечоріє…».
За участь нагороджено:
Малихіна Іллю, учня ЗОШ І – ІІІ ст.. №8 за роботу «Серце православ’я Василькова»;
Кайдаш Катерину,  ученицю ЗОШ І – ІІІ ст.. №8 за роботу «Вічні святині…»;
Бількевич Сергій, учень ЗОШ І – ІІІ ст.. №3 за роботу «Вічний двигун»;
Федюшкіна Олександра, вихованка ВМ ЦДЮТ «Святині Чернігова»;
Мелещенко Юрія, вихованця Станції юних техніків за роботу «Гора Говерла»;
Вернигору Іванну, ученицю ЗОШ І – ІІІ ст.. №1 за роботу «Ллється річка невеличка»;
Анкудінову Ірину, ученицю ЗОШ І – ІІІ ст.. №2 за роботу «Стрітення»;
Заєць Дениса, учня ЗОШ І – ІІІ ст.. №2 за роботу «Осіннє різнобарв’я»;
Горєву Ренату, ученицю ЗОШ І – ІІІ ст.. за роботу «Хто не знає своє минуле, не має майбутнього»
Вітаємо переможців 
обласного конкурсу фотографій «Неосяжна моя, Україно!»


За напрямом «Архітектурні пам’ятки України»
ІІІ місце – Білоус Олена, вихованка ВМ ЦДЮТ за роботу «Смутними очима дивиться храм Божий з минулого, з надією – у майбутнє»;


За напрямом «Дива України очима дітей»
І місце – Зіборова Світлана, учениця НВК №4 за роботу «Таки є дива на світі»




Категорія: Події | Переглядів: 525 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]