Головна » 2014 » Червень » 2 » Пришкільні табори відпочинку у Васильківському міському ЦДЮТ
18:19
Пришкільні табори відпочинку у Васильківському міському ЦДЮТ

Літо – пора відпочинку та оздоровлення для дітлахів. За традицією Васильківський міський Центр дитячої та юнацької творчості проводить майстер-класи  за різними напрямками для дітей, що відвідують пришкільні табори міста.  Хлопчики та дівчата можуть себе випробувати у вокальному, декоративно-ужитковому, образотворчому мистецтва під  керівництвом професійних і талановитих керівників гуртків позашкільного закладу.  У перервах між майстер-класами  для дітей організовані екскурсії в музеї декоративно-ужиткового мистецтва ВМ ЦДЮТ.

 Для фізичного розвитку  на свіжому повітрі  проводяться рухливі ігри та розваги для дітей, за участю  казкових героїв з люблених мультфільмів, ролі яких виконують педагоги позашкільного  закладу.  

Відвідавши творчі майстерні, діти повертаються у пришкільний табір не з пустими руками, а з сувенірами, виготовленим власними руками, що залишаться на добру згадку, а дехто з дітей виявили бажання записатися до гуртка з наступного навчального року. Тож приємних канікул, гостинно  чекаємо на вас у  вересні !

 

 

 

Переглядів: 374 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]