Головна » 2011 » Травень » 23 » ПРЕС-ВЕСНА НА ДНІПРОВСЬКИХ СХИЛАХ
05:29
ПРЕС-ВЕСНА НА ДНІПРОВСЬКИХ СХИЛАХ
З 20 по 22 травня 2011 р.  У Київському Палаці дітей і юнацтва пройшов ІХ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики   "ПРЕС-ВЕСНА НА ДНІПРОВСЬКИХ СХИЛАХ” 





Програма фестивалю була насичена цікавими заходами й зустрічами із цікавими людьми. Також були нагороджені лауреати фестивалю за досягнення в журналістиці й перемоги в номінаціях фестивалю. Цього року особливість фестивалю полягає в тому, що для агентства « Юний-Пресс» 2011 рік – Ювілейний, агентству виконується 20 років. 





Уперше на фестивалі юнацької журналістики було представлено й наше місто. Представляла Василькова   команда молодіжного клубу «Акцент» центру дитячої та юнацької творчості.



 Фестиваль тривав три дні. Перший день фестивалю закінчився шикарною прогулянкою на катері по Дніпрові. Другий день був присвячений майстер-класам і квесту, а надвечір пройшов чудовий концерт на честь ювілею, після якого була дискотека. Заключний день учасники фестивалю провели в Центрі культури й історії Київської Русі – Парку «Київська Русь». Де також пройшовквест по темі «Екстремальна журналістика». Після квеста були підведені підсумки фестивалю й усі учасники повернулися до дому збирати матеріали для наступного 10 ювілейного фестивалю  "ПРЕС-ВЕСНА НА ДНІПРОВСЬКИХ СХИЛАХ” 










Переглядів: 886 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]