Головна » 2017 » Грудень » 5 » «Повір у себе»
17:57
«Повір у себе»

До Міжнародного Дня інвалідів у Васильківському міському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся міський традиційний фестиваль для дітей з особливими потребами «Повір у себе!».

Святкова подія організована відділом освіти, службою у справах дітей, центру соціальної реабілітації дітей – інвалідів «Здоров’я»  Васильківської міської  ради  за підтримки  міського голови та благодійних організацій «Велика мрія», ГО «Право та захист Васильківщини», БФ «Подаруй мрію», Церкви спасіння.

Фестиваль подарував радість, незабутні враження, безліч мега позитивних емоцій та чудових моментів для дітлахів.

На виставку творчих робіт учасники представили чудові доробки, малюнки, вироби декоративно – ужиткового мистецтва. Зірочки фестивалю Влада Гулевич, Марта Іващенко, Ваня Дергач продемонстрували свої таланти. Під час свята діти пограли у розважально-пізнавальні ігри та відвідали майстер-класи різного спрямування.

Всі учасники окрім подарунків, отримали гарний настрій та посмішку, яку їм дарували учасники концертної програми – вихованці Зразковї студії дитячої естрадної пісні «Лілея».

 Нелегкою є дорога творчості, але віра в себе допомогла спалахнути нашим зірочкам, подолати усі труднощі. І для того, щоб вони не погасли, маємо допомогти їм. Проявити у потрібну хвилину чуйність, співпереживання, уміння розділити як біль, так і радість..

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 258 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]