Головна » 2015 » Червень » 6 » Підтримайте нашу відеороботу! Зробіть свій внесок у перемогу!
14:37
Підтримайте нашу відеороботу! Зробіть свій внесок у перемогу!

У січні – травні 2015 року за ініціативи Офісу Ради Європи в Україні та підтримки Міністерства освіти і науки України проведено відкритий Всеукраїнський конкурс дитячих відеопроектів з подолання будь-яких форм насильства щодо дітей «Вільні від насильства!» та просування прав людини і демократичного громадянства.

Конкурс ініційовано лідерами учнівського самоврядування на Всеукраїнському форумі представників органів учнівського самоврядування у березні 2014 року.

Журі конкурсу переглянуло більш 350 відеоробіт різних за жанрами та сюжетними лініями. Серед них до фіналу було обрано відеопроекти груп авторів з Яготинського районного будинку дитячої та юнацької творчості, Вишгородського районного центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт», Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості, Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 4, Аркадіївського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» Макарівського району.
 

Переглянути та проголосувати за відеороботу Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості, можна на СТОРІНЦІ

Переглядів: 338 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]