Головна » 2014 » Січень » 15 » Обласний опорний заклад приймає слухачів
14:14
Обласний опорний заклад приймає слухачів
14 січня  у Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося засідання Обласного опорного закладу позашкільної освіти на тему «Формування основ естетичної культури у дітей дошкільного віку засобами художньо-естетичного виховання», на якому були присутні 39 слухачів з різних позашкільних навчальних закладів Київщини. З вітальним словом  виступив  начальник відділу освіти Васильківської міської ради Гаркавенко В.Г., презентувала заклад  директор Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості Слободянюк Т.А. У програмі засідання опорного закладу був також виступ завідуючого  навчально-методичним      кабінетом позашкільної освіти Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів     Гаврилюка В.Ю. на тему «Теоретичні аспекти художньо-естетичного виховання творчої особистості». На заході були присутні завідуюча методичним кабінетом КЗ КОР  «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» Минзар С.А., методист Васильківського  науково-методичного центру Гаркавенко О.В.
У практичному блоці слухачі опорного закладу мали змогу ознайомитися з відкритим інтегрованим заняттям переможця Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності працівників позашкільних закладів освіти «Джерело творчості- 2013»у номінації «Керівник гуртка» Кучеренко Ю.А. 
 Організатори засідання не забули привітати гостей з Новорічними святами: вихованці гуртків,  студій та творчих об’єднань ВМ ЦДЮТ зустрічали всіх Новорічними віншуваннями та колядками, а також  засіяли  з побажаннями достатку та здоров’я у Новому році.    
Слухачі отримали творче завдання: розробити план – конспект комбінованого заняття у позашкільному навчальному закладі.  
 

































Переглядів: 402 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]