Головна » 2016 » Квітень » 29 » «Обдаровані діти – наше майбутнє»
06:22
«Обдаровані діти – наше майбутнє»

На базі Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості відбулася міська конференція «Обдаровані діти: виявлення, навчання і розвиток». Мета   конференції  – створення умов для творчої праці педагогів, поширення їх передового досвіду щодо упровадження в практику роботи сучасного педагога особистісно-орієнтованих, компетентнісних підходів до навчання обдарованих дітей; підвищення ролі та статусу творчих педагогів у педагогічних колективах. З вітальним словом до учасників конференції звернулася Лілія Олегівна Козак, начальник відділу освіти Васильківської міської ради та директор науково методичного центру – Олена Вікторівна Гаркавенко.

Пріоритетним напрямком діяльності педагогічних колективів є робота зі здібними та обдарованими дітьми. Своїм досвідом роботи з обдарованими дітьми поділилися педагоги загальноосвітніх шкіл міста  та позашкільних закладів.

Від педагогічного колективу Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості  досвідом роботи поділилася методист Юлія Миколаївна Пономаренко.  

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 284 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]