Головна » 2017 » Березень » 20 » Нові партнерські зв'язки
23:14
Нові партнерські зв'язки

Нещодавно  у Рівненському міському Палаці дітей та молоді відбувся Всеукраїнський  семінар-практикум «Позашкільна освіта в контексті муніципального замовлення. Пошук ефективних механізмів»,   у якому взяла участь Тетяна Андріївна Слободянюк - директор Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості. Організатор  заходу -  Міжнародна Асоціація позашкільної освіти, за сприяння Комітету Верховної ради з питань освіти і науки, Міністерства освіти і науки України.

Для участі були запрошені керівники позашкільних навчальних закладів України; представники Європейської Асоціації установ неформальної освіти, Міжнародної Асоціації позашкільної освіти, Асоціації позашкільних навчальних закладів України. В ході семінару відбулося засідання круглого столу з обговорення стратегії розвитку позашкільної освіти в Україні та Європі, пройшли  майстер-класи з основних напрямів позашкільної освіти, презентації соціально-виховних систем та  батьківський форум.

За результатом участі з’явилися нові партнерські зв’язки з представниками європейської позашкільної освіти, це буде сприяти    прогресивному розвитку   українського позашкілля.

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 320 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]