Головна » 2014 » Серпень » 6 » Незабутній відпочинок у Німеччині.
18:36
Незабутній відпочинок у Німеччині.

Нещодавно ми вихованці Народного художнього хореографічного колективу «Веселка» Центру дитячої та юнацької творчості м.Васильків, відвідали одну із найстародавніших країн Європи - Німеччину. Країна з неймовірними краєвидами і багатою історією залишиться в нашій пам’яті надовго.

Протягом цих 7 днів ми встигли побачити безліч різноманітних пам’яток архітектури та мистецтва. Зокрема місто Дрезден запам’яталося своїми затишними вуличками і старовинними будівлями. У ньому панує своя, особлива атмосфера величності і елегантності. Окремо слід сказати про славнозвісну Дрезденську картинну галерею, під час відвідин якої у нас перехоплювало подих.
Також, не меншу частину нашої уваги забрав національний парк у Саксонській Швейцарії, який вразив нас своїми безмежно красивими пейзажами.
Проживали ми у чудовому міжнародному дитячому таборі "KIEZ". Приїхавши куди ми потрапили немов у велику дружню родину, знайшли багато нових друзів, з якими спілкуємося і до сьогодні. У нас не було часу нудьгувати: постійні футбольні змагання, майстер-класи з вироблення декоративних прикрас, щоденне плавання у басейні, численні турніри з настольного тенісу та ін.

Цей відпочинок став невід’ємною  частинкою серця кожної дитини, яка побувала у таборі "KIEZ". Від’їжджаючи у нас були сльози на очах. Обов’язково плануємо повернутися знову.

Даша Гамарник і Даша Процишин – вихованки колективу «Веселка»

 

 

 

 

Переглядів: 418 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]