Головна » 2016 » Червень » 3 » На крилах випускного балу
05:06
На крилах випускного балу

28 травня відбувся традиційний міський зліт випускників «На крилах випускного балу». Урочистою ходою, під супровід оркестру Збройних сил України, випускники пройшли сценою будинку культури - де відбулась урочиста частина випускного вечора. З вітальними словами та найкращими побажаннями виступили: В.І. Сабадаш  – Васильківський міський голова, Л.О.Козак – начальник відділу освіти. Начальник відділу освіти та міський голова вручили 12 золотих та 4 срібних медалей, нагородили грамотами та грошовими преміями кращих випускників міста за творчі досягнення та активну громадську діяльність.

Від імені усіх батьків до випускників звернулися батьки випускників ЗОШ№2   Лада Андрій Сногійович та Лада Анжела Генадіївна, які  побажали дітям щасливої дороги у доросле життя та вручили коровай.

Від всіх випускників міста зі словами подяки, вдячності до вчителів звернулися випускники та вручили їм квіти. Під звучання мелодії «Спепом, степом» - у виконанні оркестру, відбулося покладання квітів.

У виконанні Марії Пармон вихованки Зразкової студії дитячої естрадної пісні «Лілея» прозвучав «Прощальний вальс», а вихованці Народного хореографічного колективу «Веселка»  закружляли у вирію танцю.

Дорогі випускники!

Де б не були Ви, у якій стороні,

Нехай Вам насняться і солодкому сні,

Ці посмішки щирі, батьків, вчителів,

І рідні дороги у наш Васильків!

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 238 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]