Головна » 2014 » Липень » 31 » Літній відпочинок
06:58
Літній відпочинок

Літо – улюблена пора для дітвори. Коли немає уроків, не потрібно рано вставати та іти до школи. Це час, коли діти набираються сил та наснаги на наступний рік. Тож і цього року група творчо – обдарованих дітей та дітей соціально – незахищених категорій Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості оздоровилися у дитячому оздоровчому закладі «Івушка», що знаходиться  на березі Чорного моря у Татарбунарському районі Одеської області.

Програма відпочинку та оздоровлення в таборі була цікавою й змістовною. Щодня проводилися спортивні змагання, масовки та дискотеки. Діти мали змогу вдосталь насолодитися теплим морем, лагідним сонечком. Готуючись до конкурсів, проявляли свою фантазію і  творчість. Це дало можливість відпочити від телевізорів і комп’ютерів..

За час перебування у таборі діти стали здоровішими, більш самостійними, сильними як фізично, так і духовно, за що вихованці Центру та їх батьки дуже вдячні відділу освіти Васильківської міської ради та міському голові за чудовий відпочинок.

 

 

 

Переглядів: 483 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]