Головна » 2015 » Вересень » 16 » Ласкаво просимо в Країну дитячих мрій!
20:59
Ласкаво просимо в Країну дитячих мрій!

Під таким гаслом 15 вересня  пройшов День відкритих дверей у Васильківському міському Центрі дитячої та юнацької творчості .  На затишному  подвір’ї  позашкільного закладу зібралися батьки і вихованці гуртків, студій та творчих об’єднань, на яких чекали  улюблені педагоги – керівники гуртків.

 Під час рукодільного флешмобу, який організували керівники гуртків,  діти  мали змогу повправлятися  у  різноманітних  жанрах  декоративно-ужиткового мистецтва:  писанкарстві, бісероплетінні, декоративному розписі,  м’якій  іграшці,  образотворчому мистецтві, аква-гримі, а також пісочній та мультиплікаційній  анімації.  

Для  всіх  відвідувачів відбувся святковий концерт, який влаштували юні вокалісти і танцюристи ЦДЮТ.  Родзинкою свята стали казкові герої:  динозаврик  Діно та ведмедик Панда,  з якими у веселих хороводах покружляли дітлахи. Наймолодші гуртківці  - вихованці студії дитячого розвитку «Малюк» отримали на згадку про цей   день  різнобарвні  повітряні кульки.

Начальник відділу освіти К.В.Петрунчак та директор ЦДЮТ Т.А.Слободянюк вручили почесні нагороди обдарованим дітям – переможцям Всеукраїнських та обласних конкурсів дитячої творчості, побажали всім творчих успіхів та перемог у  2015-2016 навчальному році.

Ласкаво просимо в Країну позашкілля, де мрії збуваються!

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 336 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]