Головна » 2016 » Квітень » 27 » Краєзнавці Василькова – учасники обласної конференції «Київщина – мій заповітний край»
07:38
Краєзнавці Василькова – учасники обласної конференції «Київщина – мій заповітний край»

Вихованці Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості стали учасниками обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді  «Київщина – мій заповітний край», приуроченої 30-ій  річниці Чорнобильської катастрофи, яка проходила у м. Біла Церква. Цей захід проводиться щороку з  метою розвитку творчих інтересів учнівської молоді з різних напрямів краєзнавства, науково-дослідницької роботи, виховання любові до рідного краю.

Литвин Владислава дослідила вплив творів Тараса Шевченка на формування свідомості українців - «Шевченко у соціокультурних вимірах Майдану», а Гавриленко Анатолій  розповів про життєвий та творчий шлях відомої правозахисниці Алли Горської - «Червона тінь калини».  Презентували гуртківці свої дослідження на пленарному засіданні конференції .

Під час конференції юні краєзнавці мали змогу поспілкуватися з науковцями, познайомитися та обмінятися досвідом дослідницької роботи зі своїми однолітками з усієї Київської області.

За результатами конференції  Литвин Влада та Гавриленко Анатолій нагороджені іменними сертифікатами Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та Комунального закладу Київської обласної  ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини». 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 297 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]