Головна » 2015 » Листопад » 5 » КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ
08:18
КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ

В рамках проекту з патріотичного виховання «Україна – це ми» у студії розвитку дитини «Малюк» Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості  відбулося свято «Козацькому роду нема переводу».

У святі взяли участь вихованці середнього та старшого дошкільного віку. Любо було глянути на маленьких українців – козаків та дівчат в національному одязі. Дітки зустріли всіх присутніх гостей короваєм, який з вдячністю прийняла директор ВМ ЦДЮТ Слободянюк Т.А. Маленькі козаки і козачки змагалися, хто швидше збере овочі на борщ, скакали на коні. А які ж козаки без каші?  Під час гри «Хто швидше з’їсть кашу»  свою спритність показали і хлопчики, і дівчатка.

Козачата розповіли про те, як вони люблять свою батьківщину - Україну,  заспівали  козацьких пісень та пройшли козацьким маршем, а наприкінці свята скуштували запашного короваю.

         Одразу видно, що це не просто дошкільнята, а щирі українці, які знають своє коріння, козацькі традиції, намагаючись бути гідними громадянами нашої великої держави України.

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 303 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]