Головна » 2015 » Жовтень » 27 » «Київщина – серце України»
18:30
«Київщина – серце України»

24 - 25 жовтня 2015 року в Київській області відзначається «День Київщини”. Вихованці мультиплікаційної студії «Васильків» та гуртка «Пісочна анімація» Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості стали учасниками віртуальної подорожі «Київщина – серце України».

Захоплюючою була подорож в історію виникнення Київської області. Діти ознайомилися з визначними пам’ятками культури, які знаходяться на території  нашої Батьківщини. Київська область – колиска підкорювачів неба. Тут народився Федір Андерс, який уперше в Україні сконструював та підняв у повітря дирижабль. Звідси ж походить і перший розробник гелікоптера – Ігор Сікорський. А ще родом із Київщини перший космонавт України Павло Попович, який разом із Юрієм Гагаріним проходив підготовку до першого польоту в космос. Його зірковий час припав на 1962 рік, коли разом із Ніколаєвим здійснили перший груповий політ 2 кораблів. Тоді ж Попов і заспівав улюблену пісню Корольова "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю".

Участь у віртуальній екскурсії надихнула маленьких мультиплікаторів на створення власних відеопроектів про маленьку перлину Київщини – наше рідне місто Васильків.

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 320 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]