Головна » 2017 » Квітень » 15 » Фестиваль «Повір у себе» – це одна велика родина!
17:05
Фестиваль «Повір у себе» – це одна велика родина!

Іващенко Марта та Шевченко Дарина, вихованки Васильківського міського центру дитячої та юнацької творчості нещодавно були учасницями обласного фестивалю для дітей з особливими потребами «Повір у себе», який проходив у смт Козин Обухівського району на базі дитячого оздоровчого центру «Дніпро».

Наші дівчатка підготували унікальну виставку власних творчих робіт, на якій презентували вироби з бісеру, художні малюнки, різнопланові декоративні вироби та й самі приймали участь  у мастер – класах з плетіння ремінцями та бісером, ласували шоколадом біля шоколадного фонтану, а найбільше порадував особливий подарунок для романтичних дівчаток - майстер – клас з Віденського вальсу.

Запам’яталась зустріч з представниками Київської обласної бібліотеки, яка була наповнена добротою, діти активно цікавились книгами, що були їм подаровані, розповідали про свої літературні уподобання, ділились своїми мистецькими планами.

Проте найяскравішою подією фестивалю "Повір у себе" був, звісно ж, Гала – концерт,  на якому прийняли участь Даринка і Марта: Даша заспівала пісню «Маленький оркестр» із серіалу «Свати», а Марта – розповіла вірш В. Симоненка «Ти знаєш, що ти людина?».

Участь у фестивалі "Повір у себе" залишила у серцях дівчаток багато вражень. Фестиваль – це одна велика родина! Стільки щастя, позитивних емоцій, радості! Хочеться подякую всім організаторам цього незабутнього дійства, а саме працівникам Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації. Це чудова можливість для дітей виявити себе, показати свої таланти, подружитися.

Це просто планета щастя!

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 215 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]