Головна » 2011 » Жовтень » 10 » Екскурсія до Верховної Ради України
10:52
Екскурсія до Верховної Ради України
В  пятницю, 7 жовтня, відбулася екскурсія до Верховної Ради України, яка була організована для учасників  ОРДК (Обласної Ради дітей Київщини). Від  міста Василькова в заході взяли участь  Сагайдак Аня, Урбанська Іра та Юрлов Сергій. 
Під час екскурсії юні лідери дізнались про історію будівництва, інтер’єр, принцип роботи та діючий склад депутатів Верховної Ради. Учасники екскурсії відвідали діючи приміщення Верховної Ради. На другому поверсі вони потрапили до центрального входу  до сесійної зали, через який можуть входити лише народні депутати. Навпроти входу проводиться реєстрація народних депутатів України та забезпечення їх робочими матеріалами., ліворуч – художнє полотно «Державотворення». На третьому поверсі розміщений хол, де відбуваються термінові засідання депутатських фракцій, конференції, тощо. 
Саме на третьому поверсі розміщений вхід до балкону, завдяки якому учасники мали побачити саме серце Верховної Ради – сесійну залу і підібрати собі майбутнє місце роботи. Саме таким чином пройшла екскурсія до Верховної Ради України для лідерів самоврядування.














 
Категорія: Новини | Переглядів: 684 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]