Головна » 2015 » Жовтень » 25 » «Допрофесійна і професійна освіта в умовах багатопрофільного позашкільного навчального закладу: хореографічне та образотворче мистецтво»
15:07
«Допрофесійна і професійна освіта в умовах багатопрофільного позашкільного навчального закладу: хореографічне та образотворче мистецтво»

Під такою назвою  керівники творчих об’єднань хореографічного і образотворчого напрямів Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі, який відбувся  20-22 жовтня 2015 року у м. Києві на базі експериментального позашкільного навчального закладу всеукраїнського рівня – Центр творчості дітей та юнацтва «Шевченківець». Педагоги Вм ЦДЮТ  Уляна Артим, Ярослава Днмченко, Юлія Кучеренко, Галина Гайдук були активними учасниками майстер-класів, тренінгів та дискусій.  Третього дня роботи відбулася конференція з питань інтеграції України в Євросоюз.

В роботі семінару взяли участь провідні  урядовці та науковці України і Литви:

Павло Хобзей, заступник Міністра освіти і науки України.

Гвідас Керушаускас, Повноважний посол Литовської Республіки в Україні.

Людмила Калініна, доктор педагогічних наук, професор, завідувачка лабораторії управління освітніми закладами Інституту педагогіки НАПН України.

Олена Биковська, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри позашкільної освіти КНУ ім. М.П. Драгоманова.

Світлана Кириленко, кандидат педагогічних наук, начальник відділу дослідження підготовки вчителів Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

Всі учасники семінару отримали сертифікати європейського зразка.

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 415 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]