Головна » 2014 » Вересень » 17 » День відкритих дверей «Країна дитячих мрій»
10:41
День відкритих дверей «Країна дитячих мрій»

Кожного року традиційно 15  вересня  2014 року у міському Центрі дитячої та юнацької творчості  відбувається ся  День відкритих дверей. На  святково прикрашенному подвір’ї Центру веселковими барвами перегукувалися дітлахи, гості, батьки. В цей день вперше 70 дітей  4 -  річного віку прийшли в студію розвитку дитини «Малюк», навчання в якій передбачає комплексну підготовку дітей 4 – 6 років до навчання в школі, а також розвиток їх інтелектуальних і творчих здібностей.

      Методист науково – методичного центру Відділу освіти Гаркавенко О.В. вручила Центру творчості  грамоту Відділу освіти Васильківської міської ради  за високі досягнення в організації навчально – виховного процесу, творчий пошук і вагомий внесок у розвиток освіти міста.  

Директор  Центру  Слободянюк Т.А. побажала успіхів та творчих досягнень у новому навчальному році усім гуртківцям та порадувала приємною новиною про  підтвердження  почесного «Народний художній колектив» Народному  художнього хореографічного колективу «Веселка», присвоєння «Народний художній колектив» Зразковій школі  писанкарства  «Дивосвіт»  та присвоєння «Зразковий художній колектив» творчій  майстерні  «Світ сувенірів» та нагородила  120 вихованців грамотами за призові місця у конкурсах. 

            У Центрі дитячої та юнацької творчості існує багато гуртків, тож не баріться і приєднуйтесь до веселих та творчих вихованців міського ЦДЮТ. 

Переглядів: 440 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]