Головна » 2018 » Березень » 28 » Арт – фестиваль «Веремія»
10:01
Арт – фестиваль «Веремія»

Вихованці Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості були учасниками Арт – фестивалю «Веремія» який проходив в рамках національно – патріотичного проекту «Ми разом!».Вихованці Зразкової творчої майстерні «Світ сувенірів» (керівник Чепурда Л.В.) прийняли участь в виставці «Бісерне сяйво»,  тема якої була «Україна – єдина країна». Діти представили креативні, сучасні вироби бісерного рукоділля.

Вихованці гуртка «Художній розпис» (керівник Канцедал В.В.) підготували свої роботи на тему «Прийшла до нас весна – красна». Конкурс – виставка проходив в два етапи. Учасники створили образ на задану тему «Ангели співають». Протягом  трьох  годин  юні писанкарі Народної школи писанкарства «Дивосвіт» (керівник Турукіна Л.В.) брали участь в ХІVвиставці – конкурсі ПНЗ  Києва та України . На протязі конкурсного часу діти створили традиційну писанку ХІХ століття та авторську на тему «Пташка».

Приємно,  що  Олена Білоус та Софія Турчин отримали перемогу І та ІІІ ступенів, а також цінні подарунки. Всім учасникам були вручені подяки.

Бажаємо нових перемог!

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 248 | Додав: Redaktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]