Головна » 2013 » Квітень » 12 » Акція “Здоровий спосіб життя це…”
07:10
Акція “Здоровий спосіб життя це…”
Під здоровим способом життя розуміється оптимальний режим роботи і відпочинку, збалансоване харчування, достатня рухова активність, дотримання правил особистої гігієни, загартовування, відсутність згубних звичок, любов до людей, позитивне сприйняття життя. Здоровий спосіб життя дозволяє бути до старості здоровим психічно, морально і фізично.

Тож 10 квітня Рада Дітей та Юнацтва міста Василькова провела акцію під назвою: «Здоровий спосіб життя це…».Ідея акції полягала в тому, щоб звичайні мешканці міста замислились, що ж це таке та спромоглися продовжити фразу «Здоровий спосіб життя це…».Лідери самоврядування зробили плакат на якому було написано «Здоровий спосіб життя це», і пройшлися містом зупиняючи перехожих з пропозицією продовжити фразу на плакаті. Звичайно були і такі що відмовлялись, були і такі що робили це тримаючи цигарку в руці. 

В цілому мешканці нашого міста з позитивом віднеслися до акції, що додало нашим юним лідерам наснаги та впевненості у собі. І як результат ми найближчим часом побачим багато нових та цікавих проектів.

Оскільки акція була підтримана і органами шкільного самоврядування загальноосвітніх шкіл міста Василькова, можна впевнено говорити про те що вона набула статусу загальноміської акції.
Яна Веремій юнкор Прес-центу РДЮ











Переглядів: 415 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]