Головна » 2014 » Листопад » 4 » 70-річчю присвячується!
20:44
70-річчю присвячується!

30 листопада – 2 жовтня вихованці позашкільних навчальних закладів Київської області  брали участь  у Всеукраїнській туристсько-краєзнавчій конференції учнівської молоді, присвяченої 70-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників,  за ініціативи Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Ради Організації ветеранів України, Правління Національної спілки краєзнавців України.

 Конференція проходила на базі Закарпатського обласного палацу дітей та юнацтва «ПАДІЮН», що розміщений на мальовничому березі річки Уж.

Члени делегації  Київської області взяли участь у секціях за різними напрямками:

Бурлака Тетяна та Диптанк Марія – вихованки Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості  виступали  у секції «Дослідження вкладу українського народу в перемогу над фашизмом через самовіддану працю в тилу».

Поліщук Роман – учень Ставищанського НВК №1  виступав у секції «Український вимір: фронтовий шлях військових частин і з'єднань, що обороняли та визволяли Україну».

Сердюк Данило – вихованець Будинку дитячої творчості м. Бровари виступав у секції «Дослідження вкладу українського народу в перемогу над фашизмом через  самовіддану працю в тилу»

Учасники конференції пройшли партизанськими  стежками:відвідали  музей Партизанської слави  с. Бабичі Мукачівського району, пройшли  урочистою ходою до Меморіального комплексу  «Пагорб Слави», вшанували пам'ять полеглих на мітингу-реквіємі біля пам’ятника «Україна – визволителям» на українсько-словацькому кордоні,  і  звичайно,  пройшлися  вуличками старовинного Ужгороду, а також зазирнули до замку Паланок у Мукачеві.

Всі учасники конференції залишили після себе добрі спогади: висадили алею Слави із сакури  у міському парку «Бездоський»

Під час урочистого закриття конференції всі учасники були відзначені дипломами від організаторів.

Пам’ятаємо минуле заради майбутнього!

 

Переглядів: 317 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]