Головна » 2015 » Грудень » 20

У Васильківському міському центрі дитячої та юнацької творчості цікаве новорічне свято було проведено для дітей учасників бойових дій у зоні АТО, що мешкають в Василькові. На святі були присутні Н.С. Переяславська – в.о. начальника відділу освіти, Л.Л. Воронова – начальник відділу сім`ї та молоді, які вручили дитям солодкі подарунки.

Детальніше
Автор: Redaktor | 20.12.2015 | Просмотров: 319


    17 грудня 2015 року Вихованці Народного хореографічного колективу «Веселка»  та  Марія Пармон вихованка Зразкової студії дитячої естрадної пісні «Лілея» Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості прийняли участь у   обласному святковому   дійстві   з нагоди свята Святого Миколая у приміщенні Палацу культури ВАТ «Росава» м. Біла Церква 

Детальніше
Автор: Redaktor | 20.12.2015 | Просмотров: 323


День святого Миколая в Україні  вважається народним святом. Для вихованців Васильківського міського Центру дитячої та юнацької творчості  цього року  цей день  був особливим. Все розпочалося з  тижня  доброчинності,  який пройшов з метою  формування у вихованців поняття  «доброта», «милосердя», «благодійність», чуйність, чесність, правдивість, справедливість, гідність, толерантність, милосердя  із залученням дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з особливими потребами. А також у  кожному гуртку  пройшли вікторини на тему "Традиції та історія виникнення свята Миколая".

Детальніше
Автор: Redaktor | 20.12.2015 | Просмотров: 319