Головна » 2015 » Червень » 17

Літо – прекрасна, надзвичайно щаслива пора року, особливо для дітлахів. Навчання позаду, а попереду нові зустрічі з друзями, відпочинок та море найкращих вражень від усього нового. 14 червня 2015 року вихованці Зразкової студії дитячої естрадної пісні «Лілея» Неділько Артем, Вовченко Катерина, Харенко Яна та Ситник Даша, прийняли участь у Всеукраїнському фестивалі дитячої творчості «Сузір’я Ігроленда», що проходив в Дитячому розважальному комплексі «Ігроленд» в ТРЦ «Sky Mall» м. Київ. 

Детальніше
Автор: Redaktor | 17.06.2015 | Просмотров: 449


Нещодавно відбулась  урочиста церемонія  нагородження фіналістів  Всеукраїнського конкурсу відеопроектів з подолання будь-яких форм насильства щодо дітей та просування прав людини і демократичного громадянства, яка проходила у місті Київ, у приміщенні готелю «Русь».

         Конкурс проходив  протягом березня – червня 2015 року. Всього на конкурс надійшло 362 роботи. Журі Конкурсу відібрало 35 робіт, які стали фіналістами конкурсу. Відеопроекти - фіналісти було розміщено на сайті www.videofest.in.ua , а також на каналі Youtube конкурсу, де упродовж двох тижнів відбувалося голосування у номінації «Вибір глядачів».

Детальніше
Автор: Redaktor | 17.06.2015 | Просмотров: 357